Beoordelingen van Mevlana Milano Emmer-Compascuum

Recente recensies

4.0
B.Muller
8 juni 2024
Agnes
3 juni 2024

Mixed grill was te weinig voor de prijs, gebakken aardappelen waren niet gekruid, pizza’s waren wel te doen. Jammer gaan hier niet weer bestellen. Bezorger netjes en vriendelijk maar zo snel mogelijk was nog later dan de tijd die aangevinkt kon worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harry Folkers
26 mei 2024

Het eten was heerlijk en de bestelling en bezorging waren helemaal goed

Smalbil
20 mei 2024

Snelle levering en een goede warme en rijkelijk belegde pizza.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harry Folkers
9 mei 2024

Alles was naar wens

Wieringa
4 mei 2024

Pizza's waren wat koud

Tb
28 april 2024

Hoeveelheid was oke. Jammer dat de aardappelen koud waren en de salade warm was

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harry
12 april 2024

Niets op aan te merken eten was goed gemakkelijk besteld en snel gebracht

H.Gruis
8 april 2024

Lekker pizza.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Groen
7 april 2024

Bestelling stond op de afgesproken tijdstip klaar. Portie was voldoende en heeft goed gesmaakt!

Eske
27 maart 2024

Gister om 21:24 besteld een mail gekregen van mijn bestelling en vervolgens nooit mijn bestelling thuis gekregen.. ze hebben mijn email en telefoonnummer en ik heb niks van ze gehoord beetje jammer.. ik vandaag gewacht tot 16:00 om te bellen word niet opgenomen terwijl op internet staat dat ze open zijn.. oftewel geen bestelling en geld weg! Ik vind dit belachelijk.. nou moet ik weer een dag wachten om te kunnen bellen waar mijn bestelling is gebleven. Absoluut geen goede service!

Ramona Siersema
27 maart 2024

Ik heb een bestelling geplaatst de mail bevestiging gekregen maar geen eten gekregen wel betaald maar net geleverd!!!! Ik wil mijn geld terug en ik ben direct klaar met mevlana!

Freek Zeeman
14 maart 2024

Bestelling kwijtgeraakt, uur later bezorgd

Harm Folkers
11 maart 2024
Laura
8 maart 2024

Snelle bezorging. Bezorgster was vriendelijk. En het eten goed warm en lekker! Ga zo door !

Lieke
29 februari 2024

Veel sneller dan verwacht en altijd goed eten

Denise Snabilie
27 februari 2024

Helaas geen knoflook saus. Heb niet goed gezien op de website. Jullie hadden even kunnen bellen. Ik wist het oprecht niet en kreeg een lading over mij heen over klanten die denk dat het gratis is. Jammer, ik had koud eten en moest het zelf maar komen halen. Tip… pas je menu aan… heel makkelijk. Shoarma zonder saus of shoarma met saus. Zo moeilijk hoeft het niet te zijn.

Reactie van Mevlana Milano

Wij geven op onze platforms aan dat extra sauzen en ingrediënten in het opmerkingenveld niet worden geleverd. U was erg onredelijk voor de telefoon. Ik heb geprobeerd u uit te leggen dat u , wanneer u saus wilt, dit moet toevoegen aan het winkelmandje. U geeft aan dat u dit niet normaal vindt en dat wij slecht zijn. U eist vervolgens dat wij tegen betaling saus komen nabezorgen. Dit doen wij niet, gezien te hoge bezorgkosten. U kunt de saus bij ons komen kopen indien gewenst. Vervolgens komt u de zaak binnengelopen en begint u te schreeuwen tegen mijn personeel. Hier zijn we niet van gediend en dit vertel ik u ook. U dreigt met slechte recensies te plaatsen. Ik geef aan dat u daarin vrij bent dit te plaatsen wanneer u dat wilt. U bent boos op ons, omdat u een broodje shoarma ontvangt zonder saus welke u zelf niet besteld hebt en vindt dat wij daar achter aan moeten bellen naar de klanten. Gelukkig hebben wij het te druk om elke klant te controleren en achter de kont aan te bellen met zulke vragen. U bent als klant zelf verantwoordelijk voor wat u besteld. Wij zijn verantwoordelijk voor de levering van de bestelde producten. Hierin hebben wij vandaag bij uw bestelling geen fout gemaakt. Zoals ik u heb medegedeeld bent u niet meer welkom in onze zaak vanwege uw gedrag. Ik hoop dat u zich aan dit verbod houdt. Anders zijn we genoodzaakt om vervolgstappen te ondernemen. Mvg, Mevlana Milano

Christian
24 februari 2024

Top zoals altijd

Tina Knorren
23 februari 2024

Gelukkig zijn er eerlijke mensen want onze bestelling is op een ander adres in de straat afgeleverd. Zij hebben toen het bonnetje er uit gehaald om te kijken of er een adres op stond een het daarna naar ons gebracht. Ondertussen was het eten natuurlijk niet al te warm meer.

Richard
18 januari 2024

Goed eten ! Compliment

Martine
17 januari 2024

Gevraagd om ui eraf te laten, was netjes gedaan, pizza's waren er na een half uurtje al en waren echt heerlijk! Goed rijkelijk belegd ook.

Christian
14 januari 2024

Zoals altijd. Top .

Jeffrey
12 januari 2024

Ronduit belabberd. 21.13u besteld en betaald, 21.55u geprobeerd te bellen maar werd al niet meer opgenomen. Geen bestelling gehad en ook geen telefoon oid. Bestelling direct betaald..

Patrick
7 januari 2024

Pizzabodem was helaas niet gaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A wierenga
6 januari 2024

Goed eten kwaliteit is er stukken op vooruit gegaan ga zo door

Anoniem
2 januari 2024

Lekker eten helaas kwam het wel aardig laat!

Lotte Maatje
29 december 2023

Helaas bijna twee uur gewacht op het eten. In de tussentijd hebben we gebeld en werd er gezegd dat ze bezig waren met het bereiden, toen hebben we alsnog 45 minuten gewacht. We belden om te vragen waar het bleef (2ex) en kregen wat rare reacties aan de telefoon. Ik had een tosti waar de kaas niet eens van gesmolten was. De pasta was wel goed en warm! De aardappeltjes helaas erg vet en nauwelijks gekruid. Erg jammer want als we van te voren weten dat een bestelling door de drukte wat langer duurt houden we er rekening mee!

Ben Van Nimwegen
26 november 2023

Het is een beetje jammer dat jullie via internet gewoon bestellingen aannemen maar er vervolgens niets aankomt. Na wat verder onderzoek blijkt de zaak dicht te zijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cor Vos
30 oktober 2023

Gisteravond heb ik een hele slechte ervaring t.a.v. mijn bestelling om deze te laten bezorgen. Maar er is niets bezorgd. Na ruim anderhalf uur heb ik verschillende keren geprobeerd te bellen, maar Mevlana was niet bereikbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Mevlana Milano

Beste , Op dit moment zijn wij het pand aan het verbouwen. Daarom zijn wij ook telefonisch momenteel onbereikbaar. Dit staat op de socials aangegeven. Helaas gebeurt het af en toe dat het systeem de website actief zet. Wij maken dan direct een refund aan wanneer we zien dat er toch een bestelling geplaatst is. U krijgt logischerwijs natuurlijk uw geld gewoon teruggestort. Excuses voor het ongemak. We hopen u na de verbouwing weer te mogen ontvangen! Groetjes Team Mevlana🧑‍🍳

Ronnie Groen
6 oktober 2023

Niks op aan te merken! Bestelling was op de afgesproken tijd klaar en smaakte weer goed.

Coen Dokter
6 oktober 2023

Niks ontvangen, om 21:28 besteld. Geld ook nog niet terug.

Brugman
2 oktober 2023

Snelle warme levering. En heerlijk gegeten. Ook de bezorgservice was erg vriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

T
30 september 2023

2 uur gewacht op het eten, en dan was het ook nog koud!

Charles van den Berghe
26 september 2023

De pizza's waren overheerlijk en goed gevuld. De bestelling was snel geleverd en goed van temperatuur.

Jos
11 september 2023

Het eten was zoals altijd heerlijk . 👍👍

Vos
6 september 2023

Eten besteld en betaald, kom je bij de zaak aan zijn ze gesloten. Stond nergens aangegeven en ik was niet de enige die voor een dichte deur stond

E.
22 juli 2023

Vond het kwalitatief niet goed. Net of het opgewarmd was.

Matthijs
9 juli 2023

Er zat geen gehakt in de lasagne

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra sterken
22 juni 2023

Knoflook saus ontbrak dan de kapsalon kip was geen kip te vinden alleen groente en aardappelen van alle twee de kapsalons niet echt gaar

Joaquim
22 juni 2023

Prima pizza’s, snellere bezorging dan stond aangegeven en vriendelijk personeel. Goeie ervaring.

Anja
22 mei 2023

Een tijdje had ik bewust niks hier besteld.....het voldeed toen simpelweg niet meer(wat wij gewend waren) Nu was het weer op"niveau" naar wat wij gewend waren. Sjapo

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Meijer
21 mei 2023

De kwaliteit was veel minder als in het verleden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Middeljans
20 mei 2023

We hadden een kipschotel hawai besteld en kregen shoarma. Gezien we geen tijd hadden en weg moesten, heeft mijn dochter genoegen genomen met de shoarma. Verbeterpunt; ook al was het misschien druk, toch de bestelling goed nakijken alvorens deze weg te brengen. Het is allemaal best prijzig en voor mijn dochtertje was het een teleurstelling. Verder alleen maar complimenten, snelle bezorging en het smaakte goed!!!!

Richard
18 mei 2023

Wat later dan voorspeld maar t wachten waard lekker gegeten 👍🏼👍🏼

Irene
15 mei 2023

Precies op tijd gebracht. Wel een beetje zoute pizza's

Raymond Lippold
11 mei 2023

Heerlijke calzone döner gehad vanavond zonder paprika, echt top!

jeroen
26 april 2023

pizza was koud en shoarma niet echt warm. 35 min te laat. waarom is het zo moeilijk om oo tijd te bezorgen met warm eten. we wonen nog geen 10 min vandaag.

Koop
24 april 2023

Het eten was koud, de durum zat niet veel vulling in, meer sla dan vlees en de bestelling kwam een half uur te vroeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kristian
17 april 2023

Eten was gewoon top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Regelmatige besteller
14 april 2023

Lekker en snel wat ik ook bestel

C Vos
11 april 2023

Keurig op tijd bezorgd en het eten was goed👍

Nathalie
25 maart 2023

Iets later dan aangegeven werd. Maar goed, dat is het risico van op zaterdag te bestellen. Eten was heerlijk! Dus het was het wachten waard

Hidding
22 maart 2023

Bezorging was deze keer snel en vriendelijk. Eten daarintegen lauw en zeer kleine porties. Bakje was voor de helft gevuld en 6 ribbetjes voor 17 euro spare ribs

Marcel Stuiver
20 maart 2023

Geen verbeterpunten. Bestelling was prima op tijd en smaakte heerlijk 👍👍

Haitel
13 maart 2023

Broodjes waren lekker, maar aardappeltjes niet, 2 x gefrituurd. Waren vorige keer wel goed.

Vos
5 maart 2023
Anoniem
26 februari 2023

Meer dan uur op bestelling gewacht... broodje gezond was meer een kaas sla broodje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jess
25 februari 2023

Voor ons nooit meer Mevlana Milano. Nog geen 2 uur na het eten enorm ziek geworden braken, diarree en hevige buikpijn. Kortom een voedselvergiftiging opgelopen door de Pasta Carbonara.

Bruintjes
18 februari 2023
Frank Jeuring
14 februari 2023

Goede kwaliteit, heerlijke smaak. Order was snel klaar om op te halen op de geselecteerde tijd.

Vos
5 februari 2023

Duidelijke en overzichtelijke site. Gemakkelijke manier om te bestellen. Goede communicatie, snelle en goede bezorging. En lekkere pizza’s

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronnie Groen
4 februari 2023

Eten was prima, wel spijt dat ik de pittige spareribs niet heb besteld, deze waren een beetje neutraal van smaak

Raymond Lippold
25 januari 2023

De gyros en döner schotel waren heerlijk

Peter Kremer
15 januari 2023

Snel klaar en geleverd. De kapsalon was lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mika
15 januari 2023

Aangezien het richting sluitingstijd was was het gewoon echt niet vers meer de groentes op de durem al een beetje bruin en het vlees ook niet echt vers en slordig gerold, pizza margerita was bijna koud en dat is raar omdat de bezorging vrij snel was! Voor de rest geen aanmeringen maar hoop alleen dat ze hier mischien eens overna kunnen denken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cd
14 januari 2023
Ronnie Groen
31 december 2022

Het eten was lekker en warm Bezorger was vriendelijk en op tijd!

Monique
22 december 2022
Gerda
18 december 2022

Prima !!!

Monique
20 november 2022
Raymond Lippold
20 november 2022

Mijn calzone döner zonder paprika had 2 plakken kaas erover gesmolten, ik dacht wat gek... dus ik trek die kaas eraf is de bovenkant van de calzone gewoon zwart, dus om dat te verdoezelen een plak kaas eroverheen gesmolten... beetje slechte zaak natuurlijk. Zo jammer want de calzone smaakt altijd fantastisch. De pizza salami van mijn zoontje zag er super goed uit. En al voor de 2e keer maaza drinken besteld en voor de 2e keer niet leverbaar dus fernandez gekregen. Ook wel lekker maar haal die maaza dan van de site als je dat nooit hebt.

Matthijs
13 november 2022

Eten was goed. Er was één gerecht niet klaar bij het ophalen. Was alsnog snel klaar en kregen gratis een paar blikjes drinken voor het wachten. Goed geregeld.

Bert
23 oktober 2022

Te laat bezorgd en na telefonisch contact merk je al dat ze het vergeten zijn Niet de eerste keer trouwens

Deborah
20 oktober 2022

Eten is prima, personeel vriendelijk. Notities worden echter niet gelezen. Eten besteld om 1900uur. Bij notities een vraag gesteld over het eten en aangegeven dat het eten echt niet voor die tijd mocht komen. Uiteraard stond de bezorger om kwart voor bij de deur :)

Jan
16 oktober 2022

Twijfelde over de bestelling dus belde even om te checken en te corrigeren. Echt super. En eten was ook heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robin
9 oktober 2022

Heeft weer goed gesmaakt. Iets te laat bezorgd maar de smaak maakte het meer dan goed.

Peter
1 september 2022

Zoals altijd, heerlijk en goed warm.

Cristian
30 augustus 2022

Om 9uur hebben wij besteld, vervolgens tot 11 gewacht! De hele bestelling is nooit gekomen. Bestel er nooit weer

Ilse van Hoeven/ Sterre Gelijk
22 augustus 2022

Pizza’s besteld en niet gekregen omdat de zaak blijkbaar gesloten was. Wel betaald en nergens een leiding op de website dat de zaak dicht was. En wij maar wachten en toen heen gereden zaak dicht. En geen pizza en wel betaald!

Sylvia Groothuis
10 augustus 2022

We hebben heerlijk gegeten, bedankt

Marcel
31 juli 2022

Prima weer heerlijk gegeten. Toppie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bram Snijders
31 juli 2022

prima

Jan Ensing
30 juli 2022

De bezorging was snel, en alles smaakte goed. Het was ook meer dan voldoende.

Peter Heijkoop
22 juli 2022

Heerlijk zoals altijd.

Venema
10 juli 2022

Om 17.20 uur besteld. Verwachte bezorgtijd 18.00- 18.15 uur. Uiteindelijk een mail ontvangen dat het pas om 19.10 uur geleverd zal worden. Geen enkel excuus of korting ontvangen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
27 juni 2022
Charles van den Berghe
26 juni 2022

Goed en lekker gegeten. Snelle service aan huis.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sylvia Groothuis
1 juni 2022

We hebben lekker gegeten en bestellen zeker nog een keer, alleen even over het bezorgen het komt een beetje raar over dat men in eigen dorp niet weet of erom denkt dat er veel straten zijn met een NZ of ZZ staan zelfs extra bordjes bij de opritten, wel weer blij dat er dan even gebeld word

Anita Jonker
24 april 2022
Mirjam Volders
22 april 2022

Via de site besteld. Maar aan jullie kant ging het mis want jullie zagen hem niet de bestelling

Ina
24 maart 2022

De kapsalon was heerlijk..de bezorging super

Annie trip
19 maart 2022

Mag wel een beetje warmer.

Denise
13 maart 2022

Het eten is nooit gebracht..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
12 maart 2022
Monique
5 maart 2022
Helga
24 februari 2022

Jammer dat het best lang duurde voordat het eten kwam. Het was wel goed warm alleen was de shoarma van het kindermenu echt heel hard. Er waren veel zwartgeblakerde stukjes bij dus niet eetbaar. Jammer!

Anja
12 februari 2022

Zo jammer!! Het was altijd goed, nu (normaal rond 15min gebracht) Nu bijna half uur,gevolg dat het eten bijna koud was de pizza moest weer in de oven..wij gaan hier niet meer bestellen

Patrick
18 januari 2022
Linda
7 januari 2022

Bezorging echt heel slecht. Veel te laat en 1x gewoon vergeten.

Linda
6 januari 2022

Veel te laat geleverd. Iets anders gekregen dan besteld.