Avaliações de Mevlana Milano Emmer-Compascuum

Avaliações recentes

4.0
Peter
1 setembro 2022

Zoals altijd, heerlijk en goed warm.

Cristian
30 agosto 2022

Om 9uur hebben wij besteld, vervolgens tot 11 gewacht! De hele bestelling is nooit gekomen. Bestel er nooit weer

Ilse van Hoeven/ Sterre Gelijk
22 agosto 2022

Pizza’s besteld en niet gekregen omdat de zaak blijkbaar gesloten was. Wel betaald en nergens een leiding op de website dat de zaak dicht was. En wij maar wachten en toen heen gereden zaak dicht. En geen pizza en wel betaald!

Sylvia Groothuis
10 agosto 2022

We hebben heerlijk gegeten, bedankt

Marcel
31 julho 2022

Prima weer heerlijk gegeten. Toppie

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bram Snijders
31 julho 2022

prima

Jan Ensing
30 julho 2022

De bezorging was snel, en alles smaakte goed. Het was ook meer dan voldoende.

Peter Heijkoop
22 julho 2022

Heerlijk zoals altijd.

Venema
10 julho 2022

Om 17.20 uur besteld. Verwachte bezorgtijd 18.00- 18.15 uur. Uiteindelijk een mail ontvangen dat het pas om 19.10 uur geleverd zal worden. Geen enkel excuus of korting ontvangen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Peter
27 junho 2022
Charles van den Berghe
26 junho 2022

Goed en lekker gegeten. Snelle service aan huis.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sylvia Groothuis
1 junho 2022

We hebben lekker gegeten en bestellen zeker nog een keer, alleen even over het bezorgen het komt een beetje raar over dat men in eigen dorp niet weet of erom denkt dat er veel straten zijn met een NZ of ZZ staan zelfs extra bordjes bij de opritten, wel weer blij dat er dan even gebeld word

Anita Jonker
24 abril 2022
Mirjam Volders
22 abril 2022

Via de site besteld. Maar aan jullie kant ging het mis want jullie zagen hem niet de bestelling

Ina
24 março 2022

De kapsalon was heerlijk..de bezorging super

Annie trip
19 março 2022

Mag wel een beetje warmer.

Denise
13 março 2022

Het eten is nooit gebracht..

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jeroen
12 março 2022
Monique
5 março 2022
Helga
24 fevereiro 2022

Jammer dat het best lang duurde voordat het eten kwam. Het was wel goed warm alleen was de shoarma van het kindermenu echt heel hard. Er waren veel zwartgeblakerde stukjes bij dus niet eetbaar. Jammer!

Anja
12 fevereiro 2022

Zo jammer!! Het was altijd goed, nu (normaal rond 15min gebracht) Nu bijna half uur,gevolg dat het eten bijna koud was de pizza moest weer in de oven..wij gaan hier niet meer bestellen

Patrick
18 janeiro 2022
Linda
7 janeiro 2022

Bezorging echt heel slecht. Veel te laat en 1x gewoon vergeten.

Linda
6 janeiro 2022

Veel te laat geleverd. Iets anders gekregen dan besteld.

Anja mulder
6 janeiro 2022

Dit x was het niet geweldig!! Ik had ruim vooraf besteld en aangegeven dat de bezorging hier om 17:30 zou moeten zijn,ik vind als je om ong half4 besteld dat dit mogelijk moet zijn!!ook bestel ik doelbewust via hun eigen site,het werd bezorgd via thuisbezorgd.....of het hierdoor komt weet ik niet maar het eten was niet zo heet/warm dan als ze het zelf brengen!! Ook mis ik zeer vaak de sauzen ook jammer!!

Maris
13 dezembro 2021

Teveel tomaten saus de calzone pizza was boven op zwart de kaas pizza was hard en zwart

Zehra
2 dezembro 2021

Leuke sfeer, en klantvriendelijk.. leuke gezelschap tijdens het wachten.

Monique
28 novembro 2021

Keurig op tijd en echt lekker👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

EC burger
22 novembro 2021

Veel teveel spareribs, veel te lekker, heerlijke aardappel schijfjes erbij. Verbeterpunt volgende keer meer van de goede salade erbij?

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Robbin
19 novembro 2021

Super zoals altijd. Heerlijke kipshorma. Zeer fijn gemaakt. En snelle bezorging zoals gewoonlijk. 👌

Monique
4 novembro 2021

👌

Ros
24 outubro 2021
Anja mulder
21 outubro 2021

Vele malen al besteld, alleen was het dit x een vieze tegenvaller!! De sla zat er niet bij evenals de sauzen die misten. De aardappelen waren keihard....heel jammer

Jeroen Hermans
17 setembro 2021
Roland
31 agosto 2021

Eten opzich en de bezorging waren prima hoor, maar toch wel even een klacht: We hadden o.a. zalm van de grill met witte wijn en kappertjes besteld, maar de zalm die we bezorgd kregen was niet zoals we normaal gesproken van Mevlana Milano krijgen. De zalm was namelijk dit keer helemaal bedekt met een soort van pittige rode saus (hete peper? sambal?) die er normaal niet op zat. Degene die de zalm opat is ook nog eens allergisch voor pittige kruiden, dus diegene heeft er bijna niets van kunnen eten en wacht nu af op een allergische reactie. (Gebeurt meestal een paar dagen later en is gelukkig niet levensgevaarlijk, maar wel heel vervelend!)

M.Niet
6 julho 2021

Goed voor mekaar

Monique
24 junho 2021

Het was weer lekker 👌

Fam Middel
22 junho 2021

Wij bestellen hier vaker en het is een goeie zaak met een topservice! Heerlijk gegeten. Door drukte was het eten wat later,maar netjes een telefoontje gehad en bij aflevering een excuus met flesje wijn! Dat is service! Dus wij raden Mevlana aan iedereen aan!

Kristian
18 junho 2021

Eten was goed! Smaakvol zoals altijd! Ik wil toch wel graag een punt van feedback geven. De zoon van m'n vriendin had de vorige keer de BBQ mix besteld, volgens de online kaart zitten hier spareribs, hotwings, een speklap en köfte in. Destijds mistte de speklap. Deze keer bestelde hij opnieuw de BBQ mix en alwéér miste de speklap. Ik snap best goed dat het druk was vanavond omdat Oranje tegen Oostenrijk moest voetballen. Maar dit vind ik wel erg jammer. Wellicht een idee om hier verder beter op te letten?

Sander
11 junho 2021
Middel
5 junho 2021

Het eten was geweldig en super lekker! Plus een super service! Kan het iedereen aanraden.

Vonne
4 junho 2021

Goed eten met constante factor toppie

Zaneta
25 maio 2021

Lekker!

xxxxxx
25 maio 2021

veel te laat bezorging. Na 2 keer bellen werd iedere keer gezegd zijn onderweg. Was niet waar dus

Brokmann
23 maio 2021
Irene
21 maio 2021

Makkelijk via de website bestellen. Snel en op tijd bezorgt. Eten was lekker warm. Vlees was mals en de lasagne was groot van formaat en vol smaak. Waar voor je geld.

De vries.
9 maio 2021

1 ze waren de sausen vergeten. Komen ze het brengen maar niet even een extra ding of drinken mee nemen voor het ongemak of wat. En hadden de pizza al bijna op en dan heb je de sausen pas !! Nou bedenk me nu wel een paar keer voor ik nog een keer hier ga bestellen !!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mike
8 maio 2021

Heerlijke spareribs, pasta carbonara, brood met kaas genoeg voor 4 personen

Muter
8 maio 2021

Helemaal niks gekregen

kappers
2 maio 2021

we hebben lekker gegeten. De bezorgservice is snel en binnen de bezorgtijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Albert-jan Boekholt
18 abril 2021
Gringhuis
2 abril 2021

We hadden kapsalon met friet besteld kregen met gebakken aardappelen en het was koud dus het viel erg tegen zonde van het geld

Hoekstra
27 março 2021

Pizza was lekker en snel bezorgd.

Carlos
26 março 2021

Op exact de afgesproken tijd klaar. Top

Charles van den Berghe
23 março 2021

Goede en snelle service. Heerlijke maaltijden. Een aanrader!

Gringhuis
7 março 2021

Netjes op tijd vriendelijke bezorger

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gerard
4 março 2021

Gehoord op de bouw van jullie kwaliteit, klopte precies. Het was super

monique
18 fevereiro 2021

Precies op tijd en het was weer lekker!!

Anja
14 fevereiro 2021

Normaal gaat het altijdgoed,maar waar mensen werken worden fouten gemaakt!! Helaas was een groot broodje doner vergeten....na pas 1uur later werd deze bezorgd..ik hoop dat de volgende keer alles goed gaat!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Peters
13 fevereiro 2021

Het was zoals altijd heerlijk. En precies op de afgesproken tijd geleverd.

Hilda
25 janeiro 2021

Lekker eten en goede service

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

V Spanje
24 janeiro 2021

Super lekkere pizza's. Dik belegd, dunne bodem, heerlijk. Snelle bezorging. Aanrader!

Inez
17 janeiro 2021

Deze keer was het minder. Wachttijd was na bestelling een uur. We werden gebeld dat het 10 a 15 min later zou worden. Het werd 1.5 uur. Helaas waren de pizza's de lang gebakken en de randen waren te zwart om te eten. Jammer, zijn we niet gewend.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bert Zomer
25 dezembro 2020

Alles was prima in orde nette bediening heel lekker Ga het zeker nog een keer doen

Monique
21 dezembro 2020

Heerlijk. Super kwaliteit.

Muter
17 dezembro 2020

Wel betaald maar niks gekregen

Annet de Jonge
13 dezembro 2020

De kwaliteit was echt super. Niet vet maar precies goed. We hadden de schotels en die waren geweldig. Klasse. Bestellen deze dus vaker. Mvg Annet Rolfes de Jonge

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Monique
10 dezembro 2020

Lang geleden maar het was weer lekker!

Danny Schaart
4 dezembro 2020

Het was heerlijk, dikke aanrader... spareribs om je vingers bij af te likken!!

Jeanet Bergman
15 novembro 2020

Wij vonden het heel lekker, liever de kipstukken wat kleiner, en geb aard in plaats van friet in de kapsalon wij vroegen patat. Maar tot nu toe 👌

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anja
7 novembro 2020

T was heerlijk alleen dit keer erg zout Verdergenoten

Quincy
7 novembro 2020

Product nooit geleverd!!! Maar wel betaald...

Schaart
1 novembro 2020

Bestelling was helaas ruim 30 min te laat...

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Thean van Spanje
1 novembro 2020

Super lekkere pizza! Goed belegd, niet vet. Aanrader!!

Anja
25 outubro 2020

Niet voor niets bestel ik vanuit Emmen bij mevlana, Omdat je waar voor je geld krijgt!! In alle opzichten, qua inhoud,qua smaak

Lekker
24 outubro 2020

Lekker eten en op tijd bezorgd.

R. Majoor
24 outubro 2020

Er droop vocht van de schotel op de grond. (beetje vet) Op de tafel hebben we er wat onder gelegd. Bij de kapsalon was om frietjes gevraagd maar er zaten schijfjes onder. Er zaten wat zeentjes in de shaslick. Wij ervaarden onze vorige bestelling kwalitatief veel beter!

Ina de Vos
23 outubro 2020

Sperlekker en heel goede kwaliteit. Een aanrader!

Schaart
19 outubro 2020

Was weer super alleen volgens bericht zou eten er zijn om 18.05 was er ruim een half uur later... hoop dat dit een per abuisje was

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jeffrey
18 outubro 2020

Heerlijk gegeten !! Ga zo door

MB
16 outubro 2020
Nienke
5 outubro 2020

Ik moest anderhalf uur wachten voordat bestelling bezorgd werd, de bezorgtijd werd met ruim een half uur overschreden. Pizza was gelukkig wel warm

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Duinkerken
4 outubro 2020

Zoals altijd wederom weet lekker En supersnel bezorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anja
27 setembro 2020
Eric
12 setembro 2020

De kippenvleugels vond ik te veel KFC en dat vind ik niet lekker, maar dat is smaak! De pizza was uitstekend!! Goede bodem, goede korst, rijkelijk belegd en... Niet vet!!!

Schaart
10 setembro 2020

Veruit de lekkerste spareribs ik de weide omgeving!!!

Joop Idema
28 agosto 2020
Schaart
26 agosto 2020

Spareribs waren weer heerlijk, goeie kwaliteit lekker smaak!!

Bos
8 agosto 2020

Top

Anja
21 julho 2020

Top, dit x was het voor de verwacghte bezorgtijd bezorgd. Het eten is ,vind ik,het lekkerste uit mijn omgeving

Anja
25 junho 2020

Normaal is het allemaal super, alleen was al het vlees dit behoorlijk taai. Ik vermoed dat dit door de drukte komt, maar toch jammer

Anja mulder
8 junho 2020

Jammer dat ze niet meer in emmen zitten, Ze zijn wat mij betreft de beste!! Ja krijgt een hele hoop dus qua hoeveelheid is top,maar dan de smaak...ook nog eens heerlijk. Wel heel jammer dat wij te ver weg wonen wij moeten er zelf achteraan ondanks iedere x een fikse bestelling,dat vind ik dan wel weer jaammer

Bert Bos
6 junho 2020

Zoals de vorige keer heerlijk eten en op de afgesproken tijd geleverd.

De Schaarjes
24 maio 2020

Heerlijke spareribs gegeten...

Ram
26 abril 2020

Smaak was prima. Jammer dat pizza niet was gesneden. Bestelling was 45 minuten te vroeg, terwijl de tijd zelfs duidelijk op het bestelformulier stond dat bij de bezorging zat. Hierdoor hebben we er absoluut niet van kunnen genieten, want we waren helemaal nog niet in de gelegenheid om te gaan eten. Was voor ons dus een eenmalige bestelling.

H Duinkerken
14 abril 2020

Altijd goed voor elkaar

Hummel
12 abril 2020

Het eten smaakte voortreffelijk en de bezorging was precies op de afgesproken tijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rick Arling
29 março 2020

Goed eten en als er wat is ze regelen het direct voor je top

Hendriks
26 março 2020

Altijd super tevreden alleen laatste twee keer beetje idee gehad dat het snel snel ervoor gekwakt was hele grootte dikke stukken er op hele tomaten er op tand keihard en kruidenboter niet goed door elkaar er zaten gewoon twee dikke klonten gewone boter nog in maar al die andere keren superrr tevreden en smaakt super bestelling is ook altijd mooi op tijd dus op de laatste twee keer na zeer te vreden,ik zal dat dan maar op het gedoe rond die corona gooien extra drukte enzi

Jacob
22 março 2020

Alles prima.

Meinema
19 março 2020

Bezorging duurde langer dan gepland

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Patrick
18 março 2020

Overheerlijke kippensoep

Publiek
2 março 2020
Esmeralda
24 fevereiro 2020

Super goed te spreken altijd mooi snel en het eten heerlijk , bestellen er regelmatig :)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ferry Boer
16 janeiro 2020

Alweer geen speklapjes er bij. Bij elkaar gegooide etenswaren. Voor een bestelling van 50 euro is het het absoluut niet waard. Was de laatste keer.

Evelin
31 dezembro 2020

Was heerlijk!

J van Dijk
9 dezembro 2019

Het eten was zoals altijd, prima! Alleen was de bezorging heel laat! Bijna 2 uur geduurd! Na een uur zelf gebeld, waar het bleef. Bleek dat de bezorger een ongeluk had gehad? Als dat zo was, is daar wel begrip voor maar voor de service hadden ze al lang de klanten kunnen bellen of mailen, dat er omstandigheden waren,waardoor de bestelling veel later zou komen. 2 uren vind ik echt niet acceptabel, wij wonen redelijk dichtbij, dan hadden ze best iets anders kunnen regelen. Je hebt wel een zaak te runnen. De 2 blikjes fanta en een excuus waren een schrale troost! (Gelukkig was het met de bezorger goed afgelopen!)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Henk
4 novembro 2019

Niet volgens bestelling geleverd,

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lorraine
27 outubro 2019

Lekker eten.

Ger
26 outubro 2019