Beoordelingen van Mevlana Milano Emmer-Compascuum

Recente recensies van Mevlana Milano Emmer-Compascuum

4 sterren na 75 reviews

, 06-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed voor mekaar

, 24-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer lekker 👌

, 22-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen hier vaker en het is een goeie zaak met een topservice! Heerlijk gegeten. Door drukte was het eten wat later,maar netjes een telefoontje gehad en bij aflevering een excuus met flesje wijn! Dat is service! Dus wij raden Mevlana aan iedereen aan!

, 18-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed! Smaakvol zoals altijd! Ik wil toch wel graag een punt van feedback geven. De zoon van m'n vriendin had de vorige keer de BBQ mix besteld, volgens de online kaart zitten hier spareribs, hotwings, een speklap en köfte in. Destijds mistte de speklap. Deze keer bestelde hij opnieuw de BBQ mix en alwéér miste de speklap. Ik snap best goed dat het druk was vanavond omdat Oranje tegen Oostenrijk moest voetballen. Maar dit vind ik wel erg jammer. Wellicht een idee om hier verder beter op te letten?

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was geweldig en super lekker! Plus een super service! Kan het iedereen aanraden.

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten met constante factor toppie

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

veel te laat bezorging. Na 2 keer bellen werd iedere keer gezegd zijn onderweg. Was niet waar dus

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk via de website bestellen. Snel en op tijd bezorgt. Eten was lekker warm. Vlees was mals en de lasagne was groot van formaat en vol smaak. Waar voor je geld.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 ze waren de sausen vergeten. Komen ze het brengen maar niet even een extra ding of drinken mee nemen voor het ongemak of wat. En hadden de pizza al bijna op en dan heb je de sausen pas !! Nou bedenk me nu wel een paar keer voor ik nog een keer hier ga bestellen !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spareribs, pasta carbonara, brood met kaas genoeg voor 4 personen

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Helemaal niks gekregen

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

we hebben lekker gegeten. De bezorgservice is snel en binnen de bezorgtijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden kapsalon met friet besteld kregen met gebakken aardappelen en het was koud dus het viel erg tegen zonde van het geld

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was lekker en snel bezorgd.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Op exact de afgesproken tijd klaar. Top

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede en snelle service. Heerlijke maaltijden. Een aanrader!

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd vriendelijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gehoord op de bouw van jullie kwaliteit, klopte precies. Het was super

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd en het was weer lekker!!

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gaat het altijdgoed,maar waar mensen werken worden fouten gemaakt!! Helaas was een groot broodje doner vergeten....na pas 1uur later werd deze bezorgd..ik hoop dat de volgende keer alles goed gaat!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zoals altijd heerlijk. En precies op de afgesproken tijd geleverd.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere pizza's. Dik belegd, dunne bodem, heerlijk. Snelle bezorging. Aanrader!

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer was het minder. Wachttijd was na bestelling een uur. We werden gebeld dat het 10 a 15 min later zou worden. Het werd 1.5 uur. Helaas waren de pizza's de lang gebakken en de randen waren te zwart om te eten. Jammer, zijn we niet gewend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was prima in orde nette bediening heel lekker Ga het zeker nog een keer doen

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk. Super kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Wel betaald maar niks gekregen

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit was echt super. Niet vet maar precies goed. We hadden de schotels en die waren geweldig. Klasse. Bestellen deze dus vaker. Mvg Annet Rolfes de Jonge

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lang geleden maar het was weer lekker!

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, dikke aanrader... spareribs om je vingers bij af te likken!!

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden het heel lekker, liever de kipstukken wat kleiner, en geb aard in plaats van friet in de kapsalon wij vroegen patat. Maar tot nu toe 👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

T was heerlijk alleen dit keer erg zout Verdergenoten

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Product nooit geleverd!!! Maar wel betaald...

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was helaas ruim 30 min te laat...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere pizza! Goed belegd, niet vet. Aanrader!!

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet voor niets bestel ik vanuit Emmen bij mevlana, Omdat je waar voor je geld krijgt!! In alle opzichten, qua inhoud,qua smaak

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en op tijd bezorgd.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er droop vocht van de schotel op de grond. (beetje vet) Op de tafel hebben we er wat onder gelegd. Bij de kapsalon was om frietjes gevraagd maar er zaten schijfjes onder. Er zaten wat zeentjes in de shaslick. Wij ervaarden onze vorige bestelling kwalitatief veel beter!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sperlekker en heel goede kwaliteit. Een aanrader!

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super alleen volgens bericht zou eten er zijn om 18.05 was er ruim een half uur later... hoop dat dit een per abuisje was

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten !! Ga zo door

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik moest anderhalf uur wachten voordat bestelling bezorgd werd, de bezorgtijd werd met ruim een half uur overschreden. Pizza was gelukkig wel warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd wederom weet lekker En supersnel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kippenvleugels vond ik te veel KFC en dat vind ik niet lekker, maar dat is smaak! De pizza was uitstekend!! Goede bodem, goede korst, rijkelijk belegd en... Niet vet!!!

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veruit de lekkerste spareribs ik de weide omgeving!!!

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs waren weer heerlijk, goeie kwaliteit lekker smaak!!

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, dit x was het voor de verwacghte bezorgtijd bezorgd. Het eten is ,vind ik,het lekkerste uit mijn omgeving

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal is het allemaal super, alleen was al het vlees dit behoorlijk taai. Ik vermoed dat dit door de drukte komt, maar toch jammer

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat ze niet meer in emmen zitten, Ze zijn wat mij betreft de beste!! Ja krijgt een hele hoop dus qua hoeveelheid is top,maar dan de smaak...ook nog eens heerlijk. Wel heel jammer dat wij te ver weg wonen wij moeten er zelf achteraan ondanks iedere x een fikse bestelling,dat vind ik dan wel weer jaammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals de vorige keer heerlijk eten en op de afgesproken tijd geleverd.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spareribs gegeten...

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak was prima. Jammer dat pizza niet was gesneden. Bestelling was 45 minuten te vroeg, terwijl de tijd zelfs duidelijk op het bestelformulier stond dat bij de bezorging zat. Hierdoor hebben we er absoluut niet van kunnen genieten, want we waren helemaal nog niet in de gelegenheid om te gaan eten. Was voor ons dus een eenmalige bestelling.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed voor elkaar

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten smaakte voortreffelijk en de bezorging was precies op de afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en als er wat is ze regelen het direct voor je top

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super tevreden alleen laatste twee keer beetje idee gehad dat het snel snel ervoor gekwakt was hele grootte dikke stukken er op hele tomaten er op tand keihard en kruidenboter niet goed door elkaar er zaten gewoon twee dikke klonten gewone boter nog in maar al die andere keren superrr tevreden en smaakt super bestelling is ook altijd mooi op tijd dus op de laatste twee keer na zeer te vreden,ik zal dat dan maar op het gedoe rond die corona gooien extra drukte enzi

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles prima.

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde langer dan gepland

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijke kippensoep

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed te spreken altijd mooi snel en het eten heerlijk , bestellen er regelmatig :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alweer geen speklapjes er bij. Bij elkaar gegooide etenswaren. Voor een bestelling van 50 euro is het het absoluut niet waard. Was de laatste keer.

, 31-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk!

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals altijd, prima! Alleen was de bezorging heel laat! Bijna 2 uur geduurd! Na een uur zelf gebeld, waar het bleef. Bleek dat de bezorger een ongeluk had gehad? Als dat zo was, is daar wel begrip voor maar voor de service hadden ze al lang de klanten kunnen bellen of mailen, dat er omstandigheden waren,waardoor de bestelling veel later zou komen. 2 uren vind ik echt niet acceptabel, wij wonen redelijk dichtbij, dan hadden ze best iets anders kunnen regelen. Je hebt wel een zaak te runnen. De 2 blikjes fanta en een excuus waren een schrale troost! (Gelukkig was het met de bezorger goed afgelopen!)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet volgens bestelling geleverd,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten.

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating