Beoordelingen van Mevlana Milano Emmer-Compascuum

Recente recensies van Mevlana Milano Emmer-Compascuum

4 sterren na 32 reviews

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super alleen volgens bericht zou eten er zijn om 18.05 was er ruim een half uur later... hoop dat dit een per abuisje was

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten !! Ga zo door

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik moest anderhalf uur wachten voordat bestelling bezorgd werd, de bezorgtijd werd met ruim een half uur overschreden. Pizza was gelukkig wel warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd wederom weet lekker En supersnel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kippenvleugels vond ik te veel KFC en dat vind ik niet lekker, maar dat is smaak! De pizza was uitstekend!! Goede bodem, goede korst, rijkelijk belegd en... Niet vet!!!

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veruit de lekkerste spareribs ik de weide omgeving!!!

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs waren weer heerlijk, goeie kwaliteit lekker smaak!!

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, dit x was het voor de verwacghte bezorgtijd bezorgd. Het eten is ,vind ik,het lekkerste uit mijn omgeving

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal is het allemaal super, alleen was al het vlees dit behoorlijk taai. Ik vermoed dat dit door de drukte komt, maar toch jammer

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat ze niet meer in emmen zitten, Ze zijn wat mij betreft de beste!! Ja krijgt een hele hoop dus qua hoeveelheid is top,maar dan de smaak...ook nog eens heerlijk. Wel heel jammer dat wij te ver weg wonen wij moeten er zelf achteraan ondanks iedere x een fikse bestelling,dat vind ik dan wel weer jaammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals de vorige keer heerlijk eten en op de afgesproken tijd geleverd.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spareribs gegeten...

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak was prima. Jammer dat pizza niet was gesneden. Bestelling was 45 minuten te vroeg, terwijl de tijd zelfs duidelijk op het bestelformulier stond dat bij de bezorging zat. Hierdoor hebben we er absoluut niet van kunnen genieten, want we waren helemaal nog niet in de gelegenheid om te gaan eten. Was voor ons dus een eenmalige bestelling.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed voor elkaar

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten smaakte voortreffelijk en de bezorging was precies op de afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en als er wat is ze regelen het direct voor je top

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super tevreden alleen laatste twee keer beetje idee gehad dat het snel snel ervoor gekwakt was hele grootte dikke stukken er op hele tomaten er op tand keihard en kruidenboter niet goed door elkaar er zaten gewoon twee dikke klonten gewone boter nog in maar al die andere keren superrr tevreden en smaakt super bestelling is ook altijd mooi op tijd dus op de laatste twee keer na zeer te vreden,ik zal dat dan maar op het gedoe rond die corona gooien extra drukte enzi

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles prima.

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde langer dan gepland

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijke kippensoep

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed te spreken altijd mooi snel en het eten heerlijk , bestellen er regelmatig :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alweer geen speklapjes er bij. Bij elkaar gegooide etenswaren. Voor een bestelling van 50 euro is het het absoluut niet waard. Was de laatste keer.

, 31-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk!

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals altijd, prima! Alleen was de bezorging heel laat! Bijna 2 uur geduurd! Na een uur zelf gebeld, waar het bleef. Bleek dat de bezorger een ongeluk had gehad? Als dat zo was, is daar wel begrip voor maar voor de service hadden ze al lang de klanten kunnen bellen of mailen, dat er omstandigheden waren,waardoor de bestelling veel later zou komen. 2 uren vind ik echt niet acceptabel, wij wonen redelijk dichtbij, dan hadden ze best iets anders kunnen regelen. Je hebt wel een zaak te runnen. De 2 blikjes fanta en een excuus waren een schrale troost! (Gelukkig was het met de bezorger goed afgelopen!)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet volgens bestelling geleverd,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten.

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating